Loewe bild 1

Er is geen enkele reden om uw comfort op het spel te zetten.

Harmonieuze beelden.

De Loewe bild 1 heeft een uitmuntend HD lcd-scherm met led-achtergrondverlichting. Maar zijn gesofisticeerde HDR beeldverwerking en de software ontwikkeld door de beeldverwerkingsexperts bij Loewe maken de beeldkwaliteit echt uniek. Het resultaat: uitgebalanceerde kleuren, natuurlijke contrasten, haarscherpe beelden en soepele overgangen. Uw ogen krijgen rust terwijl al uw zintuigen worden meegesleept in de plot van een film of videogame.

Boeiend geluid.
We horen dingen allemaal anders. Daarom combineert de Loewe bild 1 het gepersonaliseerde geluid van Mimi Defined™ met een golfweerkaatsingsconcept en een woofer achteraan tot een verbluffende geluidservaring. Het innovatieve algoritme van Mimi Defined past zich aan uw gehoorvermogen aan en optimaliseert het geluidssignaal meteen. Deze baanbrekende technologie is alleen verkrijgbaar bij de Loewe tv's. En met de Loewe bluetooth muziekspeler speelt u uw favoriete songs gemakkelijk af op de Loewe bild 1 vanaf uw smartphone.

Eén afstandsbediening voor alles.

De verbluffende afstandsbediening Loewe assist ligt goed in de hand. U bedient er al uw apps en apparaten mee: zappen, opnemen, muziek afspelen en externe apparaten zoals Apple TV bedienen ... het kan allemaal. Het uitgekiende design met goedgeplaatste knoppen en een kwalitatieve aluminium afwerking maakt u het leven gemakkelijk. Voelbare kwaliteit.

Intuïtieve navigatie.

U kunt de Loewe bild 1 meteen bedienen, zonder de handleiding te lezen. De speciaal ontwikkelde gebruikersinterface van het Loewe os is compact en overzichtelijk. U vindt meteen wat u zoekt. Stem het welkomstscherm af op uw persoonlijke smaak, net zoals bij een smartphone. U bepaalt wat u eerst te zien krijgt: uw favoriete tv-kanalen, aangesloten apparaten of apps.

Meer functies.

De Loewe bild 1 kan heel wat meer dan u denkt. Neem inhoud van radio en tv op en pauzeer live-tv met de optionele externe Loewe DR+ harde schijf (1 TB). Of stel opnames in wanneer u niet thuis bent met de mobiele opnamefunctie van de Loewe app. Kijk thuis naar programma's op de harde schijf van een andere Loewe tv en speel dezelfde inhoud tegelijkertijd af op twee tv's.

Tijdloze klasse.
De Loewe bild 1 straalt puur minimalisme uit in stijlvol zwart. Het iconische 'oog' laat er geen twijfel over bestaan: dit is een Loewe. De tafelvoet in zwart gelakt roestvrij staal is mooi afgewerkt en zeer stevig. Vertrouw op de zorgvuldig gekozen materialen, het uitstekende vakmanschap en het tijdloze design van de Loewe bild 1. Door de regelmatige software-updates is hij ook morgen nog baanbrekend. Dat bedoelen wij met duurzaam. Van een Loewe geniet u jarenlang.
Meer dan een tv.
Geniet flexibel van meer entertainment met de Loewe bild 1. Gebruik hem in de woonkamer of als tweede tv in de keuken, slaap- of speelkamer. Profiteer van een nog betere klank door een Loewe geluidssysteem toe te voegen, dat naadloos samenwerkt met uw Loewe bild 1. De Loewe verdelers staan voor u klaar met deskundig advies en een uitgebreide service. Welkom in de wereld van Loewe.
De Loewe bild 1 is verkrijgbaar in twee maten.
In 49” en 43”.
Kant-en-klare tafelvoet of muurbeugel.
Zet hem gewoon op een dressoir of hang hem aan de muur.
Loewe bild 1.43
Schermdiagonaal
43" / 108cm
Display
Ultra HD LCD with LED backlight/ HDR 10/ HLG
Aansluitingen
2x HDMI / 1x USB 3.0/ WLAN/ Bluetooth
Resolutie
Ultra HD 3840x2160
Ontvangst
DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2
Geluid
2 x 20 watt Stereo Sound system
Loewe bild 1.49
Schermdiagonaal
49" / 126cm
Display
Ultra HD LCD with LED backlight/ HDR 10/ HLG
Aansluitingen
2x HDMI / 1x USB 3.0/ WLAN/ Bluetooth
Resolutie
Ultra HD 3840x2160
Ontvangst
DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2
Geluid
2 x 20 watt Stereo Sound system
    51
    /bild/bild-1/360-bild-1
    360_bild_1_
    .png