Loewe bild 3

Voor ieder huis.

  

Levendig en individueel.

Het moderne, terughoudende design van de Loewe bild 3 laat veel ruimte voor individualiteit en persoonlijkheid. 65 ", 55", 49 "of 43". Aan de muur, op het dressoir of vrijstaand. Kan op vele manieren gecombineerd worden. Een televisie wordt een onderdeel van het huis. 360 graden design met magnetische achterkant zodat kabels verdwijnen. Gemaakt voor designliefhebbers, die enthousiast zijn over hightech en kwaliteit en stijl op prijs stellen. 

Nieuwste LCD-Technologie. 

Loewe bild 3.49 en bild 3.43 zijn voorzien van de nieuwste lcd-schermen. De extreem platte Ultra HD-schermen hebben een vier keer hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixels) dan Full HD-alternatieven. Voor heldere beelden met een hoog contrast en perfecte detailscherpte - zelfs bij snelle bewegingen, zoals tijdens sportuitzendingen of actiefilms.

OLED. Magische Pixel.

Zelfs met een diagonaal van 164 cm en 139 cm lijken de ultraplatte bild 3 OLED-schermen in 65 '' en 55 '' met een formaat van slechts 4,6 mm en 4,7 mm licht en filigraan. OLED betekent miljoenen zelfverlichtende pixels, organische lichtgevende diodes. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. In minder dan een milliseconde. Van fel licht tot sombere nacht. De fijnste details en structuren worden zichtbaar. Snelle bewegingen lijken adembenemend authentiek. Contrasten en kleuren, briljanter dan ooit. OLED-televisie. Fascinerend anders.

 

Een televisie voor alle ruimtes. 

Of het nu in het kronkelende oude gebouw is of in de lichtovergoten, ruime loft. Kijk tv vanuit bed, tijdens het koken of in de woonkamer. Alleen, met z'n tweeën, als gezin of met vrienden. Dankzij verschillende installatieoplossingen en inch-afmetingen - in 65 "(OLED), 55" (OLED), 49 "(LCD) of 43" (LCD) - kan Loewe bild 3 in elke levensstijl worden geïntegreerd.

Loewe bild 3.65 oled

Loewe bild 3.65 oled biedt een indrukwekkende OLED-ervaring op groot formaat en vult de hele kamer met leven. Met een schermgrootte van 164 cm beleef je bijzondere tv-momenten in de beste kwaliteit. De Loewe foto 3.65 oled vormt het hart van elk huis.

Loewe bild 3

Het past.
Overal.