Loewe bild s.77

Voor magische
TV momenten.

Grote beelden,
groot scherm.

Voor echte bioscoopliefhebbers is de Loewe bild s. verkrijgbaar in een spectaculair 77 inch-formaat met een beelddiagonaal van 195 cm - een buitengewone bioscoopervaring in huis. Nu ontbreekt alleen nog maar popcorn.

Loewe persoonlijke signature badge.

De Loewe bild s.77 wordt geproduceerd in het hoofdkantoor in Kronach. Dit bijzondere product wordt met de grootste zorg, oog voor detail en passie vervaardigd door medewerkers in onze handwerkfabriek.

Daarom verdient deze exclusieve televisie ook een heel persoonlijk tintje. Het hoogwaardige metalen embleem is aan de achterkant van elke bild s.77 bevestigd met het gegraveerde, opeenvolgende serienummer, wat de waarde en dus het unieke karakter van dit product onderstreept. 

Indrukwekkend veelzijdig.

Geïntegreerde Soundbar

De technologie is alleen zichtbaar als u deze wilt zien.

Met een druk op de knop schuift het scherm omhoog om de geïntegreerde soundbar te onthullen, die een rijk vermogen van 120 watt levert.
Powered by OLED.

Never been so slim. 

 

360 °design.

Duidelijke lijnen, hoogwaardige materialen - de strakke elegantie van de Loewe bild s. zal elke moderne woonomgeving versterken. Puur understatement. De stijlvolle, hoogwaardige  stoffen bekleding verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterkant.
360 °design.

Mooi vanuit elke hoek.

 

Aangedreven door OLED.

Het beeldscherm van de bild s. is slechts 7 mm dunner dan de meeste smartphones, maar is toch extreem stabiel dankzij hoogwaardige materialen.

Meer informatie over de nieuwste OLED-technologie

OLED (Organic Light-Emitting Diode) is een technologie die perfecte zwarttinten, authentieke kleuren, een brede kijkhoek en extreem dunne televisieontwerpen levert die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Compromisloze beeldkwaliteit.

Dankzij Dolby Vision levert bild s schitterende beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een onverwachte diepte en een ongelooflijk kleurenspectrum (breed kleurengamma). Een opvallend effect. Het maakt niet uit of je je onderdompelt in schilderachtige landschappen of in de laatste grens. Dolby Vision zorgt ervoor dat films worden vertoond zoals de filmmakers het bedoeld hebben.
77"
Loewe bild s.77
Beelddiagonaal
77" / 195cm
Ultra HD Resolutie
3840 x 2160 Pixel
Display technologie
OLED (WRGB Pixel)
Beeld
HDR-Bild | 750 cd/m² | Image+ Active
Aansluitingen
4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
Sound
2 x 60 W Output