Loewe bild 2

Strak design. Sublieme technologie.

 

Ultrafijne details.

De Loewe bild 2 is de perfecte keuze voor wie de eenvoud van technologie kan smaken en elke dag weer van een prachtig toestel wil genieten. Dat is kwaliteit van Loewe. Dat is de Loewe bild 2.

Geniet van meer kleuren dankzij oled.

De Loewe bild 2.55 is uitgerust met het nieuwste oled-scherm.
De zelfoplichtende pixels zorgen voor een diepzwarte weergave met een ongelooflijk contrast en adembenemende kleuren.

Meer informatie over de nieuwste oled-technologie

De oled-technologie (Organic Light-Emitting Diode) staat garant voor perfect zwart en authentieke kleuren, biedt een brede kijkhoek en maakt extreem dunne televisies mogelijk die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Krachtig en levensecht. Elegant ingebouwd.

De naar voren gerichte soundbar met zwarte akoestische stof past naadloos in het design van de Loewe bild 2 en zorgt voor een krachtig, kamervullend geluid. De luidsprekers van 2 x 20 watt leveren een indrukwekkend geluid.

Loewe bild 2 en klang 1 systeem. Creëer een pure geluidservaring.

Draai de volumeknop wat hoger met het Loewe klang 1 geluidssysteem en upgrade uw systeem naar 3.1 surroundgeluid dankzij een vermogen tot 420 watt. Ideaal voor een kamervullende en volumineuze geluidservaring.

55"
Loewe bild 2.55
Schermdiagonaal
55"/ 139cm
Display
OLED -schermtechnologie / Dolby Vision
Aansluitingen
4 x HDMI / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / bluetooth
Resolutie
Ultra HD (3840 x 2160)
Ontvangst
DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2
Geluid
2 x 20 watt stereogeluidsysteem

De perfecte combinatie.

Loewe tv's zijn perfect afgestemd op de Loewe luidsprekers en subwoofers. Ze nemen de functie van de centrale luidspreker over voor een uitstekende klank, zowel wanneer u een film bekijkt als naar muziek luistert. De Loewe Home Cinema systemen breidt u eenvoudig uit naar een 3.1 systeem met twee extra luidsprekers en een subwoofer. Het lijkt net of u in een concertzaal zit.
we use cookies to improve our site and your shopping experience. by continuing to browse our site you accept Cookie Policy