Loewe bild s.77 edition

Vier met ons
99 jaar Loewe.

Gelimiteerd tot 99 stuks.

2022 is een belangrijk jaar voor Loewe:
Loewe viert in januari zijn 99e verjaardag.


   Met de Loewe bild s.77 editie wijden we onze eigen modellijn, strikt beperkt tot slechts 99 eenheden, aan deze speciale gelegenheid,, die ongeëvenaard is.

Handgemaakt, de bild s.77-editie is echt uniek. De speciale editie met echt vergulde elementen maakt van uw tv-model een exclusief meesterwerk en volgt daarmee de bedrijfsfilosofie: een uitgekiend samenspel van hightech, kwaliteit in perfectie en buitengewone, slimme functies.

Loewe persoonlijke signature badge in goud.

De Loewe bild s.77 editie wordt geproduceerd op ons hoofdkantoor in Kronach. Dit bijzondere product wordt met de grootste zorg, aandacht voor detail en passie gemaakt door medewerkers in onze hand-manufactored fabriek.
Loewe Signature-badge echt verguld.
Dit hoogwaardige embleem is met het gegraveerde, opeenvolgende serienummer op de achterkant van elke bild s.77 bevestigd en onderstreept de waarde en daarmee het unieke karakter van dit product.
Naast de echt vergulde Loewe Signature-badge is de Loewe bild s.77-editie ook voorzien van de echt vergulde Loewe Signature-vlag en de echt vergulde Loewe Signature-ring van massief messing.

OLED - magisch zwart

OLED-technologie en op software gebaseerde beeldoptimalisatie zorgen voor het diepste zwart. Om kleuren te laten schitteren als nooit tevoren.

Groeten van ons management.

U ontvangt uw gepersonaliseerde Welcome Box inclusief handgetekende editie-instructies met een groet van het management.
 

Uitstekend design

De Loewe bild s.77 heeft al prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de if design Award 2021 en de reddot design award 2021.
Dit betekent dat de bild s.77-editie op zich al een uitstekend product is.

Magic moment. De Soundbar wordt zichtbaar met een druk op de knop.

De bild s.77-editie is uitgerust met kinematica en biedt het Loewe Magic Moment. Dit verhoogt automatisch het display wanneer geactiveerd en onthult de sensationeel goed klinkende soundbar. Uitgerust met in totaal tien naar voren gerichte drivers en een totaal vermogen van 120 watt, evenals de nieuwste versie van Mimi Defined™.
Subtiel en verfijnd. Dit is hoe we technologie begrijpen - zoals hier, wanneer de geïntegreerde 120 watt soundbar met een druk op de knop zichtbaar wordt.

Variabel en stijlbepalend.

Fascinerende beelden. 

Loewe bild s.77-editie met Dolby Vision™ voor schitterende contrastrijke beelden (HDR) met ongelooflijke diepte en een immens kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Het effect? Grandioos. Je ziet het verschil direct. Of het nu gaat om natuurdocumentaires of actiefilms. Met Dolby Vision zie je beelden zoals ze bedoeld zijn door filmmakers en kunstenaars.

Rondom mooi vormgegeven.

Loewe bild s - tot in het kleinste detail doordacht. Met de met stof beklede Loewe smart-backcover schittert uw bild s.77-editie in 360-graden schoonheid.

Loewe bild s.77 edition
Beeldschermdiagonaal
77" / 195cm
Ultra HD Resolutie
OLED 3840 x 2160 Pixel
Gold Edition
Loewe signature badge en Loewe oog echt verguld
Beeld
HDR-Bild | 750 cd/m² | Image+ Active
Aansluitingen
4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
Sound
2x 60 W Muziekvermogen

Een uniek kunstwerk
voor uw woning.

Loewe bild s.77

Voor magische
momenten.