Loewe  klang 1 systeem

Het ritme van mijn leven.

Sarah Bernauer, video-artiest, Berlijn
"Muziek is een onmisbaar deel van mijn werk, van mijn leven".

Het ritme waar ik van hou.

Een dag zonder muziek? Moeilijk voor te stellen. Het is een onmisbaar deel van ons leven. Het wekt ons in de ochtend. Inspireert ons op het werk. Zorgt 's avonds voor een goede stemming. Laat ons dansen of ontspant ons wanneer het leven al te hectisch wordt.

Om 7 uur in de ochtend start u de dag vol energie.

Muziek maakt het makkelijker om op te staan. Ik krijg er goede zin van, maakt niet uit hoe ik me voel. Soms is het hard en wild, soms is het kalm. Rocknummers, Franse chansons of dansnummers. Het een of het ander. Maakt niet uit. Daarom heb ik speakers en een subwoofer nodig die recht doen aan alle soorten muziek.
Power

Audible sound art.

De Loewe klang 1 speaker biedt u een perfecte audio-ervaring voor alle soorten geluid. De tonen zijn helderder en sprankelender. Zelfs spraak is helderder omdat de output mooi in balans is. Of het nu hard is, of heel zacht. In een hoek op de grond of op een kastje. Het geluid past gewoon bij mijn levensstijl.
Loewe klang 1

De verfijnde kunst van geluid.

 

klang 1 subwoofer.

De klang 1 subwoofer levert 300 Watt aan muziekvermogen voor het subwooferkanaal. Zijn akoestische concept met een sterke en geconcentreerde bas heeft een actieve speaker en twee passieve diafragma's voor heel intense basfrequenties. Deze unieke geluidskwaliteit is ondergebracht in een opvallende en compacte behuizing met een bovenkant van massief aluminium. De subwoofer past perfect in elke ruimte dankzij de elegante zwarte stof en het verborgen kabelkanaal.
Loewe  klang 1 subwoofer

De kracht van bassen.

 

Loewe klang 1.

Loewe klang 1 speakers passen in een chique zwarte afwerking op een elegante manier in elk interieur - dankzij de hoogwaardige naadloze textielfronten en de diverse opstellingsmogelijkheden. . Zelfs de kabels zijn met stof overtrokken. Twee full-range speakers vullen de ruimte met 120 Watt briljant muziekvermogen.

Gevarieerd als het leven zelf.

11am.
Inspiratie, concentratie, uitvoering.

Onafhankelijk muziekplezier.

De Loewe klang 1 speakers en klang 1 subwoofer werken ook zonder een tv of audiosysteem: notebooks, smartphones en andere muziekbronnen kunnen direct via line-in aangesloten worden. Geniet van de beste geluidskwaliteit zonder extra systemen, zelfs bij het werk.
4 pm

Theepauze: haal diep adem en geniet.

Loewe systeem.

Perfect geluid.

 

Afstandsbediening.

De gebruiksvriendelijke Loewe-afstandsbediening is heel makkelijk in HET gebruik - vanaf de eerste instellingen tot het dagelijks gebruik. Het maakt niet uit hoeveel Loewe-speakers, subwoofers of tv's er in gebruik zijn, er is maar één afstandsbediening nodig. De fijne instellingen van het systeem kunnen worden verricht via het tv-scherm. Een aantal geluidsinstellingen is al vooraf geconfigugeerd.
Afstandsbediening

Een voor alles.

 

Loewe systeem.

Loewe tv's passen perfect bij Loewe speakers en subwoofers. Zij vervullen de functie van de middenspeaker en bieden toegang tot muziekstreamingportalen zoals TIDAL en meer dan 30.000 radiostations op het internet. Of het nu gaat om een 3.1 stereo met twee speakers en een subwoofer, of een 5.2 surroundsysteem met vijf speakers en twee subwoofers - het is heel eenvoudig uw home-cinema-systeem uit te breiden.
20 pm

Filmavond: Er helemaal in zitten.

5.2 Surround Sound.

Deze vlinders in uw buik. Iedereen die wil voelen wat hij of zij op het scherm ervaart: vier klang 1 speakers, twee klang 1 subwoofer en de tv-speaker als middenspeaker transformeren elke woonkamer in een bioscoop met surroundgeluid.

Loewe klang 1
Principe
passief, 1-wegs gesloten
Uitrusting
1 x 75 mm (3“) Fullrange speaker
Vermogen
Sine 40 W
Max. 60 W
Frequentiebereik
135 Hz - 20 kHz
(-6 dB)
Bevestiging
Metal spring clips, vergoldet (max. 2 x
2,5 mm2)
Afmetingen
16,6 cm x 8,5 cm x
8,6 cm (H x B x T)
Loewe klang 1 subwoofer
Principe
Active-subwoofer
Uitrusting
1 aktive speaker, 2 passive membrane
Vermogen
150 W (sinus)for subwoofer-channel,
2 x 75W (sinus) for left / right
Frequentiebereik
35 Hz
Verbindingen
Gold-plated terminal screws
Afmetingen
25,8 cm x 24,1 cm, 24,1 cm (H x B x T)
Loewe klang 1

Voel, wat ik kan doen.