Loewe klang m1

Prachtig ontworpen geluid.

Nieuw: De nieuwe draagbare bluetoothluidspreker van Loewe, voor die buitengewone muzikale momenten onderweg.

Neem uw levensstijl met u mee.

Dankzij zijn compacte afmetingen, bijzonder mooi afgewerkte roestvrijstalen behuizing en echt lederen polsbandje is de klang m1 uw ideale partner voor onderweg. Wanneer u een smartphone, tablet of laptop aansluit, wordt het bluetoothsignaal meteen herkend. Beide apparaten reiken elkaar de hand, klaar om uw muziek te streamen. Op kantoor, tijdens de fitness of op reis. Overal. Altijd.
  36
  /bild/spinner-klang-m1
  .png

  Oogt mooi. Klinkt goed.

  De Loewe klang m1 – het accessoire voor liefhebbers van design en muziek. Geometrische vormen en strakke lijnen vormen samen een minimalistisch design. Ronde hoeken en zachte overgangen zorgen voor een bijzonder aangename uitstraling. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal met een matte gezandstraalde afwerking, een staaltje van echt vakmanschap. Verkrijgbaar in silver, graphite grey en rosé gold.

  Een pakkende geluidservaring.

  Vibratie. Volume. Geluid.

   

   

  De klang m1 meet slechts 133 x 63 x 23 mm en weegt amper 325 gram. Toch verbaast hij met een groots geluid. Dankzij de allernieuwste batterijtechnologie kunt u tot 12 uur muziek beluisteren terwijl opladen maximaal 2 uur duurt. Met de ingebouwde microfoon kunt u de klang m1 bovendien omtoveren tot een handsfreetelefoonsysteem. En met de 'Jam Mode'-functie synchroniseert u twee luidsprekers voor een kamervullend geluid. Dubbel zoveel muziek. Dubbel zoveel emotie.

  Een plezier om te gebruiken.

   

   

  Het luidsprekerconcept creëert een compact, dynamisch en uitgebalanceerd geluid: een warme, krachtige bas, veelzijdige middentonen en verfijnde, heldere hoge tonen. Het akoestisch labo van Loewe heeft met zijn immense expertise, ervaring en passie hard gewerkt om een indrukwekkend, genuanceerd en gedetailleerd geluid te ontwerpen.
  Loewe  klang m1
  Geluid:   
  2 x 4W / 2 x 8W Frequentiebereik: 96 Hz - 20 kHz (+ 6 dB)
  Ansuiltingen
  Audio In: 3.5 mm Stereo Plug 
  Afmetingen
  w 13.3 / h 6.3 / d 2.3
  Bluetooth
  V4.2, A2DP, HFP, AVRCP
  batterij
  Li-Polymer, 1,850 mAh / tot 12 uur
  Gewicht
  325 g