Loewe klang bar5 mr  & sub5

Briljant geluid
van alle kanten.

Loewe klang bar5mr & sub5
Luister slimmer. Met Loewe.

Kristalhelder en krachtig.

Ervaar kristalhelder, krachtig 3D-geluid dankzij Dolby Atmos- en DTS:X-ondersteuning. Atmos Virtual en Virtual X zorgen voor indrukwekkend, kamervullend geluid dat je helemaal omhult. Dompel jezelf onder en geniet van de adembenemende, driedimensionale premium sound-ervaring, alleen van Loewe.

Dolby Atmos Soundbar.

Met een totale muziekoutput van 440 watt is kristalhelder, krachtig 3D Dolby Atmos-geluid gegarandeerd en het 360 watt vermogen van de sub5 vult de kamer.
Dolby Atmos, DTS-X, Atmos virtual en Virtual X zorgen voor een
meeslepende filmervaring.

Eenvoudig. Multiroom.

Drie HDMI-aansluitingen en 4K pass-through laten niets te wensen over bij het aansluiten op UHD-spelers, settopboxen en gameconsoles. Het meerkanaals platform maakt het uitbreiden van het systeem een fluitje van een cent, aangezien extra klang mr-luidsprekers binnen enkele seconden aan de bestaande opstelling kunnen worden toegevoegd.

Award winning Design.

Hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen ondersteunen de elegante look en het bekroonde design van de Loewe klang bar5 mr & sub5.

Streaming.

De ingebouwde Apple Airplay 2 en Chromecast bieden een verscheidenheid aan diensten zoals Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer en internetradio. Stream uw favoriete content met één druk op de knop.

Verbonden. 

Sluit UHD-spelers, settopboxen en gameconsoles aan met HDMI-aansluitingen en 4K-doorvoer. Met het nieuwe Multiroom-platform van Loewe wordt het uitbreiden van het Home-systeem kinderspel.

Loewe klang bar5 mr
Ondersteunde videoformaten
4K Video, Dolby Vision, HDR10, HDR10+ 
Ondersteunende audioformaten
Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS X, DTS Virtual 
Totaal muziekvermogen
440 Watt 
Frequentie
60 Hz - 20kHz
Afmetingen
120 cm x 7,1 cm x
16 cm (B x H x D)
Gewicht
6,5 kg
Loewe klang sub5
Principe
Active-subwoofer
Functies
2 actieve luidsprekers, 4 passieve membranen
Totaal muziekvermogen
360 Watt
Frequentie
35 Hz - 150 Hz
Afmetingen
38 cm x 21,4 cm x
38 cm (B x H x D)
Gewicht
8,8 kg