Loewe klang s3

Onbeperkte muzikale diversiteit.

Loewe klang s3
Listen smarter. Met Loewe.

Smart Radio

De slimme streamingsystemen Loewe klang s zorgen met internetradio, podcast en DAB/DAB+ tuner voor veelzijdig luisterplezier en inspireren met kristalhelder geluid. Tot 25.000 stations plus ca. 10.000 podcasts kunnen individueel worden geprogrammeerd. De extra cd-sleuf zorgt voor nog meer muziekgenot.

Configureer uw
Loewe klang s.

De keuze is aan jou. Configureer en bedien uw Loewe klang s-toestel eenvoudig en intuïtief direct op de set, met uw afstandsbediening of met de Loewe Radio-app.

Even gevarieerd als het leven zelf.

Bekroond Design.

Rechte lijnen, mooie vormen, elegante kleuren en edele materialen. Niet alleen wij vinden dit aantrekkelijk, maar ook de jury van de Reddot en if Design Award, die onze smart radio's hebben geëerd met hun felbegeerde designprijzen.

Edele behuizing

De behuizing van geborsteld aluminium met geprofileerde knoppen, verlichte draaiknop en slank silhouet zorgen voor een moderne uitstraling. Loewe klang s neemt nauwelijks ruimte in beslag en past als minimalistische oplossing ideaal in de woonkamer.

Groot display.

Loewe klang s biedt een bijzonder groot display. Dit maakt de inhoud gemakkelijk leesbaar en duidelijk. De gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen.

Download nu.

Loewe Radio app. 


   
iPhone and iPad product images courtesy by Apple Inc. /
 

Loewe klang s3
Ideaal voor
Spotify, Amazon Music, Deezer, MP3, AAC/AAC+ 
meer functies
FM / DAB / DAB+
Internetradio / MP3
CD Player 
Totaal muziekvermogen
120 Watt 
Bluetooth / Wifi
V.4.2, A2DP, AVRCP
 WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPS
Afmetingen
46,0 cm x 16 cm x
9 cm (H x B x D)
Gewicht
4,8 kg