Impressum Privacy bescherming Click & Collect

Click & Collect

 

Loewe reserveringsvoorwaarden "Click & Collect"

In samenwerking met onze Loewe-partner-dealers bieden wij u de eenvoudige en comfortabele mogelijkheid om artikelen rechtstreeks bij de door u gekozen partner-dealer te reserveren met behulp van de voor u niet-bindende functie "Click & Collect". In dit geval bieden wij de reserveringsservice voor u als dienstverlener en nemen we alleen de rol van tussenpersoon op ons. U sluit het koopcontract alleen af met de door u gekozen partnerwinkel in de winkel.

 

1. Dienstverlener

Loewe Technology GmbH

Industriestrasse 11

96317 Kronach

Telephone: +49 (0)9261 / 99-0

Fax: + 49 (0)9261 / 99-300

E-mail: loewe@loewe.de

Website: www.loewe.tv

 

Executive Management: Aslan Khabliev

Registered office of the company: Frankfurt

 

Business address: Kronach

 

Local Court Frankfurt am Main: HRB 117013

Tax No.: 212/115/90391 

Sales tax number: DE815850069

 

Customer service and complaint management:

Voor vragen en klachten kunt u contact opnemen met ons Customer Care Center:

Maandag - vrijdag 09: 00-17: 00 (service telefoon: +49 9261-99-500).

 

2. Toepassingsgebied

2.1 De volgende bepalingen zijn van toepassing op alle reserveringen die zijn gemaakt met de reserveringsfunctie "Click & Collect" in de digitale etalage van Loewe. De reserveringsfunctie is uitsluitend gericht op personen met onbeperkte rechtsbevoegdheid. Personen zonder of met beperkte handelingsbekwaamheid hebben de toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger nodig om reserveringen te maken.

2.2 We accepteren reserveringen voor onze partner-dealers uitsluitend via de elektronische reserveringsfunctie. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk.

 

3. Procedure van de niet-bindende reservering

3.1 Met behulp van het reserveringsformulier bij de door u gekozen vestiging van onze Loewe-partnerdealer kunt u vrijblijvend het gewenste product reserveren. U vindt de contactgegevens van de door u gekozen partner-dealer wanneer u uw postcode invoert in uw bestelformulier op de "Click & Collect" landingspagina. Om de reservering te maken, hebben we uw naam, uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig voor eventuele vragen.

3.2 Direct nadat u uw reservering heeft gemaakt, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw reservering met uw persoonlijke reserveringsnummer. Wij sturen uw reserveringsaanvraag onmiddellijk voor verwerking door naar de door u geselecteerde Loewe-partner-dealer. De door u geselecteerde Loewe-partner-dealer neemt dan via de opgegeven contactgegevens contact met u op voor de verdere procedure.

3.3 Het product wordt voor u gereserveerd om af te halen bij uw geselecteerde partner-dealer gedurende een periode van twee werkdagen. De periode gaat in op het moment dat u uw online reservering verstuurt. U kunt het product binnen de reserveringsperiode afhalen bij onze partnerwinkel met uw reserveringsnummer en ter plaatse betalen. Het bindende koopcontract komt alleen tot stand tussen u en de Loewe-partner-dealer in de winkel ter plaatse.

3.4 Indien u het product niet binnen de reserveringsperiode afhaalt, wordt de reservering automatisch geannuleerd. In dit geval moet u verwachten dat onze partner-dealer het product in de normale bedrijfsvoering elders zal verkopen.

 

4 . Annulering van de reservering (op elk moment mogelijk)

4.1 Door de reserveringsfunctie te gebruiken, legt u geen bindende contractuele verklaring af om het gereserveerde product te kopen. U kunt uw reservering op elk moment annuleren. Neem hiervoor contact op met ccc@loewe.de of gebruik de annuleringsoptie in onze bevestigingsmail.

4.2 Als het door u gereserveerde product in uitzonderlijke gevallen niet meer verkrijgbaar is bij de partnerwinkel (bijv. Als gevolg van een eerdere verkoop direct nadat u uw reservering heeft verzonden), zal de Loewe-partnerwinkel u hierover onmiddellijk informeren en een afspraak maken met een nieuwe datum voor u om het product op te halen. In dat geval wordt uw reservering ook als geannuleerd beschouwd.

 

5. Gegevensbescherming

Informatie over gegevensbescherming voor "Click & Collect" -reserveringen en uw rechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vindt u in de informatie over gegevensbescherming die hieronder wordt beschreven, evenals in onze "Click and Collect" -gegevensbeschermingsverklaring en onze algemene gegevens beschermingsverklaring op https://www.loewe.tv/be-nl/legal/privacy-bescherming

a) Met behulp van het reserveringsformulier bij de door u gekozen vestiging van onze Loewe-partnerdealer kunt u vrijblijvend het gewenste product reserveren. Het aanmaken van een klantaccount is niet nodig. U vindt de contactgegevens van uw geselecteerde partner-dealer wanneer u uw postcode invoert in uw bestelformulier op de "Click & Collect" landingspagina. Om de reservering uit te voeren, hebben we uw volledige naam, uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig voor eventuele vragen.

b) Om een artikel te reserveren moeten de volgende gegevens worden ingevuld (verplichte velden):

⦁ Voornaam

⦁ Naam

⦁ E-mail adres

⦁ Mobiel telefoon nummer

Deze gegevens zijn nodig om uw reservering samen met onze partnerdealer te kunnen afhandelen. Het gsm-nummer dient met name om u op korte termijn te kunnen bereiken als het gereserveerde artikel uitzonderlijk niet op voorraad is of bijvoorbeeld eerst uit de voorraad van een ander filiaal van onze partner-dealer moet worden gehaald. In dat geval willen wij of de door u geselecteerde partner-dealer graag contact met u kunnen opnemen, ook als u al op pad bent en niet meer tijdig per e-mail bereikbaar bent.

Als u uw gegevens niet verstrekt, zou u geen gebruik kunnen maken van de reserveringsfunctie van "Click & Collect".

c) Uw gegevens worden eerst via het reserveringsformulier (SSL-codering) naar ons verzonden en daar verwerkt. Wij sturen uw gegevens vervolgens per e-mail door naar de door u geselecteerde partner-dealer om uw reservering te verwerken. De partner-dealer en wij bewaren en verwerken de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor het verwerken van uw reserveringsaanvraag. Het zal niet worden gebruikt voor reclamedoeleinden, tenzij u afzonderlijk en uitdrukkelijk heeft ingestemd met dergelijk verder gebruik.

d) De wettelijke basis voor de verwerking van uw gegevens in verband met een "Click & Collect" -reservering is Art. 6 par. 1 p. 1 lt. b DS-GVO.

We verwijderen de gegevens die in deze context worden verwerkt nadat de opslag niet langer nodig is of beperken de verwerking als er wettelijke bewaarplichten zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval als u het vrijblijvende gereserveerde artikel niet ophaalt bij de door u geselecteerde partnerwinkel.

e) Voor meer informatie over gegevensbescherming, uw bestaande rechten en cookies kunt u onze algemene informatie over gegevensbescherming op onze website gebruiken op: https://www.loewe.tv/be-nl/legal/privacy-bescherming