Externe Loewe DR+ disk.
Een meerwaarde voor uw tv.

Veel plaats. En snel.

Met een opslagcapaciteit van 1000 GB en een transfersnelheid van 5 Gbit/s is de externe Loewe DR+ Disk de perfecte oplossing voor het opnemen van uw favoriete films en tv-momenten om ze keer op keer te herbekijken. Op deze compacte harde schijf is er plaats voor 450 uur aan opnames in SD-kwaliteit of 250 uur in HD-kwaliteit.

Meer dan alleen opnemen.

Met de Loewe DR+ Disk kunt u tv-programma's opnemen, net zoals bij alle andere externe opslagmedia. Maar dankzij Loewe's software kunt u gebruikmaken van extra functies: met Mobile Recording kunt u uw opnames onderweg plannen met de Loewe app. Of twee programma's tegelijk opnemen op toestellen met Dual Channel-technologie, terwijl u een derde programma bekijkt.

Volledige flexibiliteit bij u thuis.

Geniet van een echt entertainmentnetwerk: De Loewe DR+ Disk fungeert als server in combinatie met andere Loewe tv's en biedt tal van extra opties. Met DR+ FollowMe begint u de filmavond in de woonkamer en kijkt u later gewoon verder in de slaapkamer. Of gebruik DR+ Multiroom om hetzelfde tv-programma of dezelfde muziek in meerdere kamers af te spelen. Geen enkele andere externe harde schijf kan dit.

Past perfect.

U kunt de Loewe DR+ Disk eenvoudig en veilig monteren achter de kabelklep aan de achterzijde van uw Loewe tv met de meegeleverde zelfklevende lipjes van 3M. Sluit gewoon de meegeleverde USB-kabel aan en u kunt meteen genieten van de extra functies. U kunt de DR+ Disk ook op andere Loewe tv's gebruiken, dankzij de herbruikbare Dual Lock strips.

Los van tijd en ruimte.

Met de Loewe DR+ Disk neemt u entertainment niet alleen mee van kamer naar kamer. U hebt ook controle over de tijd. Pauzeer een live-televisieprogramma en hervat het op een later tijdstip. Zelfs als het programma al bezig is, kunt u het nog opnemen vanaf het begin. Dankzij Permanent Timeshift slaat de Loewe DR+ Disk alle inhoud op vanaf het moment dat u hem aanzet.

Start vanzelf.

Zodra de Loewe DR+ Disk aangesloten is op uw tv-toestel, gebeurt de set-up automatisch: de harde schijf, speciaal ontworpen voor Loewe tv's, stelt zich autonoom in en activeert automatisch alle extra functies. Geniet van het comfort van Loewe.
Loewe DR+disk
Opslagcapaciteit
1 TB
Grootte
2.5"
Type
HDD
Transfersnelheid
5 Gbit/s
Aansluiting
USB 3.0 / 3.1
Prijs
199 EUR